Inför Vita Hästen - Leksand .

Infor

2 Views

        

Vita Hästen bjuder in Leksand till en tryckare i hockeyns tecken på alla hjärtans dag. 

Förlusten borta mot Modo är summerad och nu står det nya utmaningar på tur. Ikväll kommer Leksand på besök till Himmelstalundshallen och det blir lagens fjärde möte för säsongen. Senast laget från Dalarna kom till Norrköping och spelade match var i November och då vann gästerna med hela 2-7. Leksand vann även sin senaste hemmamatch mot Hästen men säsongens första möte slutade med 1-2 vinst för de rödvita efter att Rickard Palmberg avgjort matchen i förlängningen. 

Leksand kommer senast från en imponerande 4-1 seger mot Modo och i den matchen presenterade sig den invärvade tyskduon Marcel Müller & Daniel Pietta genom att vara inblandade i ett av lagets mål. Sedan dess har man även förstärkt truppen med målvakten Robin Rahm som senast kommer från spel i danska Odense. 

Inför kvällens match ligger Leksand trea i tabellen medan Vita Hästen är tia, med fyra poäng upp till åttondeplatsen som Södertälje lagt beslag på. Inför kvällens match saknas fortsatt Ludvig Martinsson, Christian Kåsastul, Simon Mitman och Rickard Palmberg. I övrigt dras laget med lite förkylningar men det är ingen som kan skrivas av från kvällens match innan matchvärmningen. 

TABELLEN INFÖR KVÄLLENS MATCH

3. Leksand, 76 poäng

4. IK Pantern, 73 poäng

5. Björklöven, 68 poäng

6. Almtuna, 68 poäng

7. Modo, 66 poäng

8. Södertälje, 66 poäng

-------------------------------

9. Oskarshamn, 63 poäng

10. Vita Hästen, 62 poäng

VITA HÄSTENS POÄNGLIGA

1. Marcus Eriksson, 39 poäng

2. Jesper Samuelsson, 33 poäng

3. Rickard Palmberg, 22 poäng

LEKSANDS POÄNGLIGA

1. Alex Friesen, 39 poäng

2. Mattias Ritola, 25 poäng

3. Johan Porsberger, 23 poäng 

Pucken släpps 19:00, varmt välkomna!